Sensibelle Huidbescherming

Nog geen klant?

Nog geen klant? Vraag een inlogcode aan om te bestellen.

Catalogus

Concepten

MAKRA biedt uw organisatie een uitgebreid programma voor beroepsmatige huidbescherming aan. De Sensibelle huidbeschermingsserie omvat producten voor preventieve huidbescherming, milde reiniging en herstellende verzorging. Afhankelijk van de belasting en de mate van vervuiling heeft MAKRA producten met een verschillende werkingskracht in het assortiment.

Alle producten hebben echter het efficiënte en zuinige dispensersysteem gemeen. De automatische doseerfunctie van het verzorgings- of reinigingsmiddel garandeert dat de gebruiker niet te veel en niet te weinig pakt. Dankzij de touchless infraroodsensor is de dispenser bovendien zeer hygiënisch en daarmee ideaal voor gebruik in vuile werkplaatsomgevingen. Bij vervanging van de flacon wordt ook de pomp vervangen. Op die manier is er door het gesloten systeem geen overdracht van kiemen mogelijk en blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

De dispenser is leverbaar in zowel een kunststof uitvoering als een hoogwaardige rvs variant. Sensibelle-producten zijn daarom ook uitstekend geschikt voor gebruik in wasruimten, toiletruimten of toiletten voor klanten.