Makra Olieafscheiderbeheer

Nog geen klant?

Nog geen klant? Vraag een inlogcode aan om te bestellen.

Catalogus

Concepten

De olie-afscheider bij uw was- of werkplaats biedt in vrijwel alle situaties mogelijkheden om geld te besparen. Afvalverwerkers ledigen de afscheider-installatie nog altijd onnodig en de facturen zijn zonder kennis van zaken slecht te controleren.

Een ander veel voorkomend praktijkprobleem is dat de gemeentelijke milieuhandhaving een onjuist besluit neemt over controles, ledigingen en logboekvoering. Dit is begrijpelijk, omdat de wetgeving verwarrend en soms tegenstrijdig is en bovendien doorlopend verandert. Het is echter niet de bedoeling dat u als ondernemer het slachtoffer wordt van deze onduidelijkheid.

De reinigingschemie van Makra is afgestemd op het gebruik in combinatie met de olie-afscheider en vanuit dit belang zijn wij goed op de hoogte van de onderwerpen rondom de wetgeving en de werking van deze installaties.

Op uw verzoek brengt Makra de afscheiderinstallatie volledig in kaart en zal deze periodiek controleren. Op basis hiervan voeren wij voor u een logboeksysteem en adviseren wij over ledigingen en andere relevante zaken rondom uw installatie. In het geval van een milieucontrole staan wij u met raad en daad terzijde en wij controleren graag de factuur van uw ledigingspartner.

Sinds 2006 is Makra in Europa actief met deze kosteloze dienstverlening. In Nederland beheren 3 gespecialiseerde milieutechnici de olie-afscheiders van onze klanten, waarbij een gemiddelde besparing van € 672 per jaar (op basis van gegevens 2012/2013, uitsluitend besparing op lediging meegerekend) per afscheider wordt gerealiseerd.

Heeft u vragen over uw olie-afscheider? Neem contact met ons op! Uw vaste contactpersoon of onze afdeling Business Development staan u graag te woord.